Logo

Καρτέλ ναρκωτικών δολοφόνησαν γιατρό και ανακοίνωσαν τη δολοφονία της μέσω του Twitter της [βίντεο+φωτο]



 
 

mexico2a 24-10-2014Η Μαρία ντελ Ροζάριο Φουέντες, μια Μεξικανή γιατρός και «δημοσιογράφος της κοινωνίας» χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό της στο...

Twitter για να προειδοποιεί τους συμπολίτες της στην πόλη Ρεϊνόσα για τη δράση των καρτέλ ναρκωτικών.

Οι συμμορίες πήραν την απόφαση να την σκοτώσουν και έδωσαν εντολή στους εκτελεστές να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό της στο Twitter για να ανακοινώσουν τη δολοφονία της και παράλληλα να απειλήσουν όσους σκοπεύουν να αποκαλυψουν τη δράση τους. 

Η Φουέντες, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Miut3, έγραφε μηνύματα για τη δράση των συμμοριών, χρησιμοποιώντας τις ετικέτες #ReynosaFollow και #EjercitoTuitero – Twitter Army.

Όπως εκτιμούν οι αρχές, η δολοφονία της Φουέντες έγινε στις 15 Οκτωβρίου 2014, ημέρα κατά την οποία οι εκτελεστές της έγραψαν στον λογαριασμό της: «Φίλοι και οικογένεια, το όνομά μου είναι Μαρία ντελ Ροζάριο Φουέντες, είμαι γιατρός και σήμερα η ζωή μου τελείωσε».

Δύο λεπτά αργότερα οι δολοφόνοι "ανέβασαν" νέο μήνυμα που έγραφε τα εξής:  «Μπορώ μόνο να σας πω να μην κάνετε τα ίδια λάθη με μένα. Δεν θα σας βοηθήσει αλλά θα συμβεί τελείως το αντίθετο όπως κατάλαβα σήμερα».

mexico1 24-10-2014

Οι δράστες έστειλαν ένα  tweet με τρία συγκεκριμένα ονόματα, ενώ η τελευταία ανάρτηση είχε δύο φωτογραφίες: μια δική της και μια του άψυχου σώματός της.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι υπόλοιποι χρήστες του Twitter από την ίδια πόλη εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν το έργο της Φουέντες και ζητούν να γίνει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων της.

mexico2 24-10-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις