Logo

Ινδία: Δανειστής βασάνισε 9χρονο για το χρέος των γονιών του [φωτο]



 
 

9xronos India 18-12-2014Αγανάκτηση και οργή προκαλούν εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου δείχνοντας ένα 9χρονο αγόρι να είναι δεμένο από τα χέρια και...

κρεμασμένο μέσα σε έναν σκουπιδότοπο έξω από το Νέο Δελχί στην Ινδία.

Ένας άνδρας είχε δανείσει στους γονείς του παιδιού χρήματα και επειδή εκείνοι δεν μπορούσαν να ξεπληρώσουν το χρέος τους, αποφάσισε να τους εκδικηθεί με τον πιο απάνθρωπο τρόπο.

Σύλφωνα με την "Daily Mail", ο άκαρδος δανειστής πήρε το παιδί, το έδεσε, άρχισε να το χτυπάει, το κρέμασε, δεν του έδινε φαγητό και το κρατούσε σαν σκλάβο!

Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις φωνές του παιδιού που ζητούσε βοήθεια και το ελευθέρωσαν. Είχε υποφέρει μια ώρα χτυπημάτων με ένα ραβδί.

Οι γείτονες έσπευσαν στο σημείο, ελευθέρωσαν το παιδί και κυνήγησαν τον άνδρα, ο οποίος είχε αφήσει το παιδί χωρίς φαγητό τέσσερις ολόκληρες μέρες.

Ο 9χρονος είπε πως ο άνδρας τον χτυπούσε γιατί ζήτησε 90 σεντς για να αγοράσει φαγητό.

Ο δράστης αναγνωρίστηκε ως ο 57χρονος Νετ Ραμ, αλλά όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του, εκείνος και η οικογένειά του είχαν εξαφανιστεί.

Παρόλο που είναι παράνομη, συνηθίζεται η τακτική από τους δανειστές να παίρνουν τα παιδιά σαν «εγγύηση» σε περίπτωση που οι γονείς  χρωστούν χρήματα.

9xronos India2 18-12-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9xronos India3 18-12-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις