Logo

Μικρό drone συνετρίβη στον κήπο του Λευκού Οίκου [βίντεο+φωτο]



 
 

drone leukos oikos 27-1-2015 copyΈνα μικρό τηλεκατευθυνόμενο, μη επανδρωμένο αεροσκάφος, συνετρίβη τη Δευτερα στους κήπους του Λευκού Οίκου, αλλά δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου...

Ένας κυβερνητικός υπάλληλος είπε στη Μυστική Υπηρεσία ότι ο ίδιος έπαιζε με το μη επανδρωμένο αεροσκάφος για να διασκεδάσει, προτού χάσει τον έλεγχο και τυχαία παραβιάσει την περίμετρο ασφαλείας του προεδρικού μεγάρου, ανέφερε η εφημερίδα New York Times.

Η αμερικανική Μυστική Υπηρεσία, που είναι αρμόδια για την προστασία του προέδρου, της οικογένειάς του και του Λευκού Οίκου, δεν επιβεβαίωσε πάντως ότι κάποιος παραδέχθηκε ότι χειριζόταν το αεροσκάφος.

Το τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος με διάμετρο περίπου 61 εκατοστών, εντοπίστηκε να πετάει σε χαμηλό ύψος στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) προτού συντριβεί στους κήπους που βρίσκονται στη νοτιοανατολική πλευρά του Λευκού Οίκου, επισήμανε η εκπρόσωπος τύπου της Μυστικής Υπηρεσίας, Νικόλ Μάινορ, σε ένα δελτίο τύπου.

drone2 leukos oikos 27-1-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Μία έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να καθορίσουμε την προέλευση αυτής της συσκευής, που διατίθεται στο εμπόριο», καθώς και «τα κίνητρα (της ενέργειας αυτής) με στόχο τον εντοπισμό υπόπτων», τόνισε η ίδια.

Νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Τζος Έρνεστ, υπογράμμισε ότι η συντριβή του μικρού drone δεν συνιστούσε απειλή ή κίνδυνο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-1-2015 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις