Logo

Ένοπλος εισέβαλε σε στούντιο της κρατικής τηλεόρασης της Ολλανδίας [βίντεο]



 
 

nos 29-1-2015Ένοπλος εισέβαλε στα στούντιο της εθνικής τηλεόρασης της Ολλανδίας, NPO1, την Πέμπτη, απαιτώντας να του επιτραπεί να βγει στον αέρα, αλλά γρήγορα συνελήφθη. Όπως μετέδωσαν τα ολλανδικά πρακτορεία ειδήσεων...

δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς, ενώ η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμα ανακοινώσεις.

Στις 20:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδος) η NPO1 διέκοψε το βραδυνό δελτίο ειδήσεων και εξέπεμψε ένα μήνυμα που ανέφερε: "Λόγω συνθηκών, δεν είναι δυνατή η εκπομπή αυτή τη στιγμή" και οι εγκαταστάσεις της στην κεντρική ολλανδική πόλη Χίλβερσουμ, εκκενώθηκαν.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών που ανάρτησε στον ιστότοπό της η κρατική τηλεόραση, διακρίνεται ο δράστης ο οποίος κρατά όμηρο, υπό την απειλή του όπλου, έναν εργαζόμενο ο οποίος δεν φαίνεται στην οθόνη και μιλά μαζί του επί περίπου 4 λεπτά.

Με ήρεμη φωνή, ο ένοπλος ζήτησε να μιλήσει στον αέρα, λέγοντας "τα πράγματα που θα ειπωθούν έχουν παγκόσμια σημασία. Μας προσέλαβαν οι μυστικές υπηρεσίες και ακούσαμε πράγματα που τώρα θα τα αποκαλύψουμε".

Όταν στο στούντιο μπήκαν τέσσερις αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα τους, ο δράστης έριξε αμέσως το δικό του κάτω και σήκωσε ψηλά τα χέρια.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις