Logo

Μακελειό στο Μιζούρι - Ένοπλος αιματοκύλησε ολόκληρη γειτονιά [βίντεο]



 
 

Tyrone 27-2-2015Ένας ένοπλος σκότωσε επτά άτομα και τραυμάτισε ένα όγδοο, σε μια ολονύκτια δολοφονική επιδρομή από σπίτι σε σπίτι, σε μια μικρή πόλη του Μισούρι, πριν αυτοκτονήσει μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές την Παρασκευή...

τα θύματα βρέθηκαν μέσα σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια στην κοινότητα Ταϊρόν, περίπου 40 μίλια βόρεια των συνόρων με το Αρκάνσας.

Ο δράστης, ένας 36χρονος, ανακαλύφθηκε νεκρός σε μια γειτονική κομητεία, από τραύμα που φαίνεται ότι προκάλεσε στον εαυτό του.

Τα κίνητρα των δολοφονιών δεν έγιναν γνωστά, όπως και η πιθανή σχέση του δολοφόνου με τα θύματα.

Όλα άρχισαν, όταν το γραφείο του τοπικού σερίφη δέχθηκε μια κλήση στις 22:15 το βράδυ της Πέμπτης, τοπική ώρα, από μια νεαρή γυναίκα που είπε ότι κρύφτηκε στο σπίτι ενός γείτονα, όταν άκουσε πυροβολισμούς στο δικό της.

Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στο σπίτι της κοπέλας, βρήκαν δύο νεκρούς, ενώ αργότερα, άλλα πέντε πτώματα και ένας τραυματίας εντοπίστηκαν σε τρία ακόμα σπίτια. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατάστασή του δεν είναι γνωστή.

Στο μεταξύ, η σορός μιάς ηλικιωμένης, που φαίνεται ότι κατέληξε από φυσικά αίτια, βρέθηκε σε ένα πέμπτο σπίτι και ερευνάται αν ο θάνατός της σχετίζεται με το αιματηρό επεισόδιο.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις