Logo

Νεκρός μετά από 19 ώρες video game! - Καρέ-καρέ η κατάρρευση 24χρονου [βίντεο+φωτο]



 
 

videogame3 5-3-2015Ο 24χρονος Wu Tai ξεψύχησε μέσα σε ένα Ίντερνετ καφέ στη Σαγκάη στην Κίνας όπου έπαιζε επί 19 συνεχόμενες ώρες ένα βίντεο παιχνίδι. Ο νεαρός εξώθησε στα άκρα τον οργανισμό του και το βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε καρέ-καρέ την κατάρρευσή του...

Ο νεαρός έπαιζε το παιχνίδι  World of Warcraft -  είναι ένα video game  ρόλων και φαντασίας - μαζί με άλλους παίκτες, χωρίς να κάνει κάποιο διάλειμμα για σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα. 

Το βίντεο κατέγραψε τον νεαρό να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή, πριν αρχίσει να βήχει επανειλημμένα και στη συνέχεια να καταρρέει στην καρέκλα του. Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι πελάτες του καφέ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς βλέπουν το νεαρό να χάνει τις αισθήσεις του πριν παραληφθεί στη συνέχεια από νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Hsin Lo, ένας άλλος παίκτης, είπε ότι ήταν εκείνος που κάλεσε ασθενοφόρο, όταν πρόσεξε ότι ο άτυχος Wu άρχισε να χλομιάζει.

videogame1 5-3-2015

«Ξαφνικά άκουσα τα βογγητά του και όταν γύρισα για να δω τι συνέβαινε, είδα ότι ήταν πολύ χλωμός και έμοιαζε να είναι άβολα. Κρατούσε ένα χαρτομάντιλο στο στόμα, από όπου έβγαινε αίμα», είπε ο gamer.

videogame2 5-3-2015

Όταν το παραϊατρικό προσωπικό  έφθασε στο καφέ προσπάθησε να προσφέρει  τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό. Όμως, ήταν πολύ αργά για αυτόν, καθώς ήταν ήδη νεκρός. 

videogame4 5-3-2015

 videogame6 5-3-2015

videogame8 5-3-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις