Logo

Στο νοσοκομείο ο Χάρισον Φορντ μετά από αεροπορικό ατύχημα [βίντεο+φωτο]



 
 

Harrison Ford 6-3-2015Σοβαρούς τραυματισμούς υπέστη ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ, όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο ήταν κυβερνήτης συνετρίβη την Πέμπτη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες, λίγο μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο...

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χιλιόμετρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα και ο πιλότος επέζησε, αλλά βρίσκεται σε «σχετικά σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο βοηθός αρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Πάτρικ Μπάτλερ.

«Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Φορντ, Μπεν και συμπλήρωσε «Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος».

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες δήλωσε ότι η συντριβή έλαβε χώρα στις 14:25 τοπική ώρα (00:25 ώρα Ελλάδας της Παρασκευής) και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η συντριβή οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το πρόβλημα βρισκόταν στον κινητήρα και ο Φορντ κατάφερε να οδηγήσει το αεροσκάφος σε ανοικτή περιοχή, αποφεύγοντας σπίτια κτίρια ή περαστικούς.

Η ιστοσελίδα TMZ ανέφερε ότι ο 72χρονος ηθοποιός υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι και παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σημειώθηκε αεροπορικό ατύχημα και ότι στο αεροπλάνο επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 65-70 ετών», δήλωσε η εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Αντζελες, Νούρια Βανέγκας.

«Το περιστατικό αναφέρθηκε στις 14:25 (τοπική ώρα) και το ατύχημα συνέβη εξαιτίας μηχανικής βλάβης», πρόσθεσε.

Η εκπρόσωπος του Χάρισον Φορντ ανέφερε ότι οι τραυματισμοί του δεν απειλούν τη ζωή του και αναμένεται να «αναρρώσει πλήρως».

 Harrison Ford2 6-3-2015

Harrison Ford3 6-3-2015

Harrison Ford4 6-3-2015

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις