Logo

Αυτός είναι ο συγκυβερνήτης που έριξε το Airbus της Germanwings [φωτο]



 
 

Airbus-sygkyvernhthsΟ Αντρέας Λούμπιτζ, 28 ετών, είναι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Boeing που σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Μασσαλίας, έριξε σκόπιμα το αεροπλάνο οδηγώντας στο θάνατο 150 αθώους επιβάτες. Ο συγκυβερνήτης του Α320 είχε προσληφθεί το 2013...

από την Germanwings και είχε στο ενεργητικό του 630 ώρες πτήσης. Στο παρελθόν, είχε εργαστεί στη σχολή της πολιτικής αεροπορίας της Lufthansa. Ο 28χρονος Αντρέα Λούμπιτζ καταγόταν από το Montabaur της Ρηνανίας.

«Ο Ανδρέας έγινε μέλος της λέσχης από νεαρή ηλικία για να ικανοποιήσει το όνειρό του να πετά» δήλωσε στην ιστοσελίδα της η αερολέσχη LSC, στην οποία υπήρξε μέλος, σε ανακοίνωση του θανάτου του.

«Εκπλήρωσε το όνειρό του, το οποίο πλήρωσε με την ζωή του».

Η φωτογραφία του δημοσιοποιήθηκε από το ισπανικό site teinteresa και την «τουίταρε» και ο επικεφαλής του Reuters σε Ισραήλ και Παλαιστίνη Luke Baker.

Νωρίτερα, τα ονόματα των δύο πιλότων του μοιραίου Airbus της Germanwings είχε αποκαλύψει η Bild, λίγες ώρες μετά την τραγική αποκάλυψη ότι ο συγκυβερνήτης είχε κλειδώσει έξω από το πιλοτήριο τον πιλότο, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να μπει μέσα.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, κυβερνήτης του μοιραίου Airbus ήταν ο Πάτρικ Σ., πατέρας δυο παιδιών με 10ετή εμπειρία, ενώ συγκυβερνήτης ήταν ο Αντρέας Λ., ένας νεαρός άνδρας από μια μικρή πόλη Μόνταμπάουρ από την περιοχή του Ρήνου.

Η Lufthansa ανακοίνωσε ότι ο συγκυβερνήτης του A320 είχε προσληφθεί τον Σεπτέμβριο 2013 από την Germanwings και ότι είχε στο ενεργητικό του 630 ώρες πτήσης.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις είχε περισσότερα από 10 έτη εμπειρίας και περισσότερες από 6.000 ώρες πτήσης σε αεροσκάφη Airbus στο ενεργητικό του, είχε ανακοινώσει από την Τρίτη η Germanwings.

 

Airbus-sygkyvernhths

Airbus-sygkyvernhths

Airbus-sygkyvernhths3-26-3-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2015 από directNEWS.gr πηγή:Ημερησία

σχετικά θέματα:

Εισαγγελέας Μασσαλίας: Ο συγκυβερνήτης εσκεμμένα έριξε το αεροπλάνο της Germanwings στις Άλπεις [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις