Logo

Ρινόκερος σπέρνει τον τρόμο σε πόλη του Νεπάλ [βίντεο+φωτο]



 
 

rinokeros Nepal 30-3-2015Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε ένας τεράστιος ρινόκερος που έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του τη Δευτέρα σε μία μικρή πόλη του Νεπάλ και άρχισε να κυνηγά τους κατοίκους και τις μοτοσικλέτες σε γειτονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικούς αξιωματούχους, μία γυναίκα...

έπεσε νεκρή από την φονική επίθεση του μεγάλου ζώου, ενώ δύο άντρες έχουν τραυματιστεί. Ο ένας είναι αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης και ο άλλος είναι ο άνθρωπος που προσπαθούσε να καταγράψει με κάμερα το απίστευτο περιστατικό.

Ο ρινόκερος το έσκασε από αφύλακτο καταφύγιο άγριων ζώων και αφού διέσχισε μια γειτονιά, κυνήγησε πεζούς και μοτοσικλέτες, ενώ δεν κατέστη δυνατόν να πιαστεί. Τελευταία φορά τον είδαν να στέκεται έξω από τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του τοπικού συμβουλίου, Ram Prasad Thapaliya, οι αρχές έχουν κινητοποιήσει ελέφαντες και όλα τα τεχνικά μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για να πιάσουν το απείθαρχο ζώο και να το οδηγήσουν πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.

Ένας κάτοικος της γειτονιάς, στον οποίο επιτέθηκε ο τεράστιος ρινόκερος, δήλωσε ότι συνήθως στην περιοχή τους βλέπουν ελέφαντες, αλλά δεν έχουν δει ποτέ στο παρελθόν ρινόκερο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζώο σκότωσε μια γυναίκα στη γειτονιά του και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα και μία αγελάδα.

rinokeros2 Nepal 30-3-2015

rinokeros3 Nepal 30-3-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις