Logo

Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα το όνομα της νεογέννητης πριγκίπισσας της Βρετανίας [φωτο]



 
 

charlot elizabeth diana3 4-5-2015Το όνομα της πριγκίπισσας του Cambridge που αποκαλύφθηκε, τελικά, στον κόσμο θα είναι Σαρλότ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα (Charlotte Elizabeth Diana). Το όνομα του μωρού ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα από το παλάτι του Κένσινγκτον, δύο ημέρες μετά τη γέννηση του νεογνού...

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, σύμφωνα με τη Daily Mail  είχαν αποφασίσει την ονομασία για την κόρη τους αμέσως μετά τη γέννησή της, αλλά ήθελαν να ενημερώσει τη βασίλισσα προσωπικά πριν να το ανακοινώσουν δημοσίως. 

Δεν υπάρχει πρωτόκολλο το οποίο να  λέει ότι ο μονάρχης θα πρέπει να κληθεί να γνωμοδοτήσει για το όνομα του νεογέννητου στην οικογένεια, ενώ ανώτατη βασιλική πηγή τόνιζε, ότι η Βασίλισσα δεν είχε κάποια προσδοκία να ενημερωθεί αυτοπροσώπως για το όνομα της πριγκίπισσας πριν αυτό ανακοινωθεί δημόσια.

Ωστόσο, ο Γουίλιαμ, ο οποίος έχει συνδεθεί στενά τα τελευταία χρόνια με την Βασίλισσα γιαγιά του, αποφάσισε να την τιμήσει ενημερώνοντάς την προσωπικά για το όνομα πριν τη δημοσιοποίησή του, όταν συναντήθηκαν στο Sandringham. 

 

charlot elizabeth diana2 4-5-2015

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις