Logo

Εικόνες - σοκ νεκρών παιδιών από τη Συρία που εκβράστηκαν στα τουρκικά παράλια [φωτο]



 
 

dead child turkey 2-9-2015Η φρίκη της ανθρώπινης τραγωδίας που εκτυλίσσεται στις ακτές της νότιας Ευρώπης, ξεδιπλώθηκε σε όλη της την έκταση, την Τετάρτη, όταν εικόνες με το άψυχο σώμα ενός μικρού αγοριού – ενός από τους τουλάχιστον 12 Σύρους πρόσφυγες που πνίγηκαν προσπαθώντας...

να φτάσουν στην Κω – είδαν το φως της δημοσιότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Μία από τις εικόνες απεικονίζει τη σορό ενός παιδιού με κόκκινο μπλουζάκι και σορτς, που ξεβράστηκε στην παραλία, ξαπλωμένο μπρούμυτα στο στο κύμα, κοντά στο μοντέρνο θέρετρο της Αλικαρνασσού.

Μια δεύτερη εικόνα απεικονίζει έναν βλοσυρό αστυνομικό να απομακρύνει από το σημείο το μικροσκοπικό σώμα.

Το χάσταγκ «KiyiyaVuranInsanlik» - που σημαίνει «Η ανθρωπότητα εκβράστηκε στην ακρογιαλιά» - έγινε το βασικό θέμα συζήτησης στο Twitter, μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με την τουρκική ακτοφυλακή, δύο πλοιάρια που μετέφεραν 23 πρόσφυγες πρόσφυγες, οι οποίοι πιστεύεται ότι ήταν Σύροι, είχαν αποπλεύσει ξεχωριστά από την περιοχή Ακιαρλάρ της χερσονήσου της Αλικαρνασσού.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι πέντε παιδιά και μια γυναίκα. Επτά άλλοι διασώθηκαν και δύο έφτασαν στην ακτή με σωσίβια, αλλά οι ελπίδες για τη διάσωση άλλων δύο ανθρώπων που εξακολουθούν να αγνοούνται, εξανεμίζονται.

dead child turkey 2-9-2015

dead child turkey1 2-9-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Νέα ναυτική τραγωδία: 11 πρόσφυγες νεκροί μετά τη βύθιση σκαφών προς την Κω [βίντεο]

 


Τελευταίες Ειδήσεις