Logo

Θρίλερ με πτώμα στη Ρωσία - Ο "εξωγήινος" του Kovashi; [βίντεο+φωτο]



 
 

alien1 4-9-2015Ποικίλλες συζητήσεις έχει προκαλέσει η εύρεση ενός πλάσματος στη Ρωσία που δεν ανήκει σε κανένα γνωστό γήινο είδος. Το παράξενο πλάσμα βρέθηκε στις όχθες του ποταμού Kovashi - βρίσκεται κοντά σε μεγάλο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας - από δύο κατοίκους της  ρωσικής πόλης Σοσνόβι Μπορ...

Οι εξετάσεις, που έκαναν οι επιστήμονες, έδειξαν, ότι το πτώμα του πλάσματος δεν ανήκει σε κάποιο γνωστό γήινο είδος, αποτέλεσμα που "φούντωσε" τη φημολογία ότι πρόκειται περί  εξωγήινου. 

Οι επιστήμονες που το εξέτασαν, ζητούν τώρα  να γίνει εξέταση dna και σύγκριση με τα γνωστά ίχνη των ζώων που ζουν στον πλανήτη μας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  κάνουν λόγο για την ανεύρεση ενός πλάσματος με μυστηριώδες κρανίο. Οι κάτοικοι μιλούσαν αρχικά για έμβρυο μεταλλαγμένου κοτόπουλου, ο ισχυρισμός αυτός, ωστόσο, κρίνεται απορριπτέος από τους ντόπιους επιστήμονες, που επισημαίνουν ότι το πλάσμα δεν έχει ούτε λαιμό, ούτε φτερά, ενώ απορρίπτουν και την πιθανότητα να είναι κάποιο ψάρι.

alien2 4-9-2015

Οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοφυσικής του Krasnoyarsk εξέτασαν το μυστηριώδες πλάσμα και δήλωσαν ότι είναι αδύνατον να ορίσουν περί τίνος πρόκειται. Μάλιστα, ο βιολόγος, Yegor Zadereev, ανέφερε ότι χρειάζονται εκτεταμένες περαιτέρω μελέτες για να καταλήξουν οι επιστήμονες τι είδους πλάσμα ή τι είδους οργανισμός είναι το παράξενο εύρημα.

alien3 4-9-2015

 

alien4 4-9-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις