Logo

Στο σκαμνί 24χρονος μποντιμπίλντερ που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την τρανσέξουαλ σύζυγό του [φωτο]



 
 

transexual1 9-10-2015Σε κλάμματα ξέσπασε ο 24χρονος αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ, Joaquin Gomez-Hernandez, όταν αντίκρισε την τρανσέξουαλ σύζυγό του, Vanessa Santillan, να κάνει σεξ με έναν άντρα στην κρεβατοκάμαρά τους, στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο. Λίγο αργότερα τα μέλη του πληρώματος ενός ασθενοφόρου...

βρήκαν την 33χρονη τρανσέξουαλ να κείτεται ημίγυμνη στο πάτωμα του σαλονιού, δίπλα σε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακιτό και σπασμένα ψεύτικα νύχια. 

Αυτά και άλλα ακούστηκαν στη δίκη του 24χρονου μπόντιμπίλντερ, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό της 33χρονης συζύγου του.  Στο διαμέρισμα, όπως ακούστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, εντοπίστηκε και το ποσό των 13.000 λιρών, αποτέλεσμα της εργασίας του θύματος ως συνοδός πολυτελείας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η νεαρή είχε εμφανή σημάδια στο πρόσωπο και είχε υποστεί ισχυρά τραύματα σε κεφάλι και λαιμό.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 24χρονο Joaquin Gomez-Hernandez ως δράστη της δολοφονίας, θεωρώντας ότι υπάρχουν σε βάρος του σοβαρές ενδείξεις. 

transexual2 9-10-2015

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος. Μάλιστα,  ο 24χρονος είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι  άφησε τη σύζυγό του στο κρεβάτι και βγήκε για ψώνια, υποστηρίζοντας ότι δολοφονήθηκε από κάποιον από τους πελάτες της.

transexual3 9-10-2015

 

Μάρτυρες καταθέτοντας στο δικαστήριο υποστήριξαν ότι το θύμα συντηρούσε τον Gomez-Hernandez καθώς ο 24χρονος από το Μεξικό, ήταν άνεργος. Παράλληλα, ισχυρίστηκαν ότι ο νεαρός ζήλευε σε υπερβολικό βαθμό τη σύζυγό του και συχνά το ζευγάρι ερχόταν σε αντιπαράθεση..

transexual4 9-10-2015

Η δίκη συνεχίζεται...

transexual5 9-10-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-10-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις