Logo

Ντοκουμέντο από τη δραματική διάσωση του Ρώσου πιλότου στη Συρία [βίντεο+φωτο]



 
 

murahtin2 26-11-2015Δραματικές στιγμές έζησε ο σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας, Κονσταντίν Μουρακτίν, καθώς για περίπου δώδεκα ώρες έμεινε πίσω από τις γραμμές των τζιχαντιστών, μέχρι τελικά να διασωθεί από στρατιώτες του συριακού στρατού. Ελικόπτερα με Ρώσους πεζοναύτες απογειώθηκαν από τη βάση στη...

Λαττάκεια δευτερόλεπτα μετά την κατάρριψη του Su-24 από τα τουρκικά F-16, προκειμένου να τον περισυλλέξουν, πριν πέσει στα χέρια των Τουρκομάνων. Ωστόσο, όταν έφθασαν στο σημείο, δέχθηκαν καταιγισμό πυρών  με αποτέλεσμα δύο ελικόπτερα να γυρίσουν στh βάση και ένα να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας Ρώσος πεζοναύτης.

Στον Ρώσο πιλότο, τελικά, έφθασαν πρώτοι οι στρατιώτες του Άσαντ, οι οποίοι κατάφεραν να τον απομακρύνουν από τη ζώνη του πυρός.

Χρέος η εκδίκηση για το Ρώσο πιλότο 

siria rosos 26-11-2015

Ο Ρώσος πιλότος, ο οποίος διέψευσε τους ισχυρισμούς της Τουρκίας, ότι το μαχητικό δέχθηκε πολλές προειδοποιήσεις πριν καταρριφθεί, είπε, σύμφωνα με την Daily Mail: «Ανυπομονώ να επιστρέψω. Έχω ένα χρέος προς τον διοικητή μου».

murahtin 26-11-2015

 

peshkov 26-11-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις