Logo

ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε κλινική - Τρεις νεκροί [βίντεο+φωτο]



 
 

kolorado5 27-11-2015Δύο πολίτες και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν και τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν στο Κολοράντο Σπρινγκς, όταν ένοπλος εισέβαλε σε κλινική αμβλώσεων κι άνοιξε πυρ με καραμπίνα, την Παρασκευή...

Ο δράστης, ο οποίος ενεπλάκη σε παρατεταμένη ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, τελικά παραδόθηκε μέσα στο κτήριο, πέντε ώρες αφότου εισέβαλε στην κλινική και συνελήφθη.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη συνέντευξη Τύπου, που μετέδωσε ζωντανά το CNN, στη διάρκεια του περιστατικού, είπε ότι  «οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του κτηρίου έχουν συναντήσει το άτομο και είχαν ανταλλαγή πυροβολισμών. Έχουν τραυματιστεί τέσσερις αστυνομικοί όπως και ένας άγνωστος αριθμός άλλων ανθρώπων.» Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άμεση πληροφόρηση για τη φύση ή την έκταση των τραυματισμών των θυμάτων. 

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν μπορούσαν όλοι οι τραυματίες να μεταφερθούν άμεσα σε νοσοκομείο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι μπορεί ακόμα να βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στην κλινική, η οποία βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του Κολοράντο Σπρινγκς, περίπου 70 μίλια (112 χλμ) νότια του Ντένβερ.

Η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, ενώ αντικρουόμενες πληροφορίες υπάρχουν και για τον αριθμό των τραυματιών.

kolorado 27-11-2015

Όπως μεταδίδει το Russia Today, οι αστυνομικοί περιγράφουν τον ύποπτο ως έναν  λευκό κοντόχοντρο άντρα, που φορούσε καμπαρντίνα, γυαλιά και έχει γενειάδα. Στα χέρια του κρατούσε ένα ημιαυτόματο τουφέκι με «χαμηλή θέση ετοιμότητας». 

Όπως είπαν εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώθηκε για το περιστατικό. 

kolorado3 27-11-2015

 kolorado4 27-11-2015

kolorado6 27-11-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις