Logo

Δάσκαλος ξυλοφόρτωσε 10χρονο μαθητή για τα βρώμικα πινέλα!



 
 

daskalos mathhths 28-11-2015Υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή ηλικίας 10 χρόνων από δάσκαλο στην Κύπρο, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου και αργά το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου εκπαιδευτικού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής ο μαθητής μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση...

στο Παραλίμνι συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κατάγγειλε ότι νωρίτερα, δάσκαλος στο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Σωτήρας, χειροδίκησε σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε όταν συμφώνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο καθηγητής, ο μαθητής δεν είχε καθαρίσει τα πινέλα της τέχνης και έφυγε από την τάξη.

Ο καθηγητής, συμφώνα με πληροφορίες, άρπαξε τον μαθητή δια της βίας και τον μετέφερε σε μία άλλη τάξη, όπου έκλεισε την πόρτα και τις κουρτίνες της τάξης και άρχισε να χτύπα τον μαθητή σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και την πλάτη.

Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση για το περιστατικό από τον μαθητή και αργά το βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη ο 40χρονος δάσκαλος.

Ο εκπαιδευτικός πρόκειται να καταθέσει στην Αστυνομία, δίνοντας τη δική του εκδοχή στα όσα υποστήριξε εναντίον του ο μαθητής και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Livenews, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός χειροδικεί εναντίον μαθητή.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2015 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις