Logo

Απήχθη στο Μεξικό ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο



 
 

pulido 29-5-2016Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, απήχθη στο Μεξικό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Ο 25χρονος αγνοείται από τα ξημερωματα της Κυριακής, όπως επιβεβαίωσε ο αδελφός του, Αρμάντο, μιλώντας στην μεξικανική...

ιστοσελίδα Medio Tiempo και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα απήχθη ενώ έφευγε από ένα πάρτι, στην γενέτειρά του, την πόλη Θιουδάδ Βικτόρια, πρωτεύουσα της πολιτείας Ταμαουλίπας..

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε σε 15 αγώνες την περασμένη σεζόν, βρισκόταν στο πάρτι με τη φίλη του και κατά την αναχώρησή τους, στις 2:30 τα ξημερώματα, αρκετά φορτηγά περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του και έξι άνδρες "τον άρπαξαν με τη βία".

Οι απαγωγείς φέρονται να άφησαν ελεύθερη την φίλη του χωρίς να την βλάψουν, στο πάρκινγκ από όπου απήχθη ο 25χρονος. Ωστόσο, δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με την οικογένεια.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του, Φελίπε Αγιάλα. Τα δημοσιεύματα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είπε, «αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ακριβείς λεπτομέρειες για το περιστατικό».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις