Logo

Αυστραλία: Κροκόδειλος καταβρόχθισε γυναίκα που πήγε για νυχτερινό μπάνιο [βίντεο+φωτο]



 
 

krokodeilos2 30-5-0216Με τη ζωή της πλήρωσε μια 46χρονη γυναίκα την απόφαση της να κολυμπήσει στα νερά της παραλίας Θόρτον, στο βόρειο άκρο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, η οποία είναι γνωστή ότι κατοικείται από κροκόδειλους. Η επίθεση του τεράστιου ερπετού έγινε την περασμένη Κυριακή περίπου στις 22:30 το βράδυ (τοπική ώρα) όταν...

δύο Αυστραλές τουρίστριες πήγαν για μια βόλτα στην παραλία Θόρτον, όπου και αποφάσισαν να βουτήξουν.

«Αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά στον ωκεανό όταν ένας κροκόδειλος άρπαξε τη μία από αυτές στο ύψος του χεριού και την παρέσυρε στα βαθιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας και συμπλήρωσε λέγοντα «Μάταια η φίλη της προσπάθησε να την τραβήξει προς την ακτή αλλά δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να αποσπάσει το σώμα της γυναίκας από τα σαγόνια του κροκόδειλου και στη συνέχεια χάθηκε από τα μάτια της».

Αυστραλός βουλευτής αποδίδει σε «ανθρώπινο λάθος» την τελευταία επίθεση κροκόδειλου στην Αυστραλία, τονίζοντας ότι δεν είναι λογικό για τον οποιονδήποτε να κολυμπά το βράδυ στα βόρεια του Κουίνσλαντ.

«Δε μπορείς να νομοθετήσεις κατά της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Η τραγωδία αυτή, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Υπάρχουν προειδοποιήσεις παντού στην περιοχή αυτή», δήλωσε ο βουλευτής του Φιλελεύθερου Κόμματος, Ουώρεν Εντς, στην περιοχή που έγινε η επίθεση.

krokodeilos 30-5-0216

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις