Logo

Γερμανία: Νέα αιματηρή επίθεση - Σύρoς πρόσφυγας με ματσέτα σκοτώνει μία γυναίκα, τραυματίζει δύο [βίντεο+φωτο]



 
 

germany2 24-7-2016Τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε και ακόμα δύο τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη Reutlingen της Γερμανίας. Ένας άνδρας κρατώντας μία ματσέτα βγήκε στο δρόμο και επιτέθηκε στους περαστικούς. Τα κίνητρα του άνδρα, που έχει συλληφθεί, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Το αιματηρό...

περιστατικό έλαβε χώρα δίπλα σε ένα υπαίθριο κατάστημα παρασκευής ντονέρ-κεμπάπ στην πλατεία Listplatz, μεταδίδει η Γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές και τα τρία θύματα είναι γυναίκες. 

Ο άνδρας είναι ένας 21χρονος Σύρος πρόσφυγας που έχει υποβάλει αίτηση ασύλου, ο οποίος είναι γνωστός από το παρελθόν στις αρχές ασφαλείας, είπε σε μία δήλωσή του το τοπικό τμήμα της αστυνομίας. 

Ο δράστης είχε έναν καυγά με μία γυναίκα στον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων στο  Reutlingen, και κατά τη διάρκεια της διένεξης χτύπησε πολλές φορές τη γυναίκα με μία ματσέτα. Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της επί τοπου, είπε η αστυνομία. 

Ο νεαρός συνελήφθη στη συνέχεια κοντά στον τόπο το εγκλήματος, μερικά λεπτά μετά το αιματηρό περιστατικό και αφού είχε τραυματίσει άλλη μία γυναίκα και έναν άνδρα, πρόσθεσε η αστυνομία, σύμφωνα με το Russia Today  

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τον δράστη στην Bild ως  «πλήρως τρελό», προσθέτοντας ότι ο ίδιος προσπάθησε να επιτεθεί σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας με τη ματσέτα του. 

germany1 24-7-2016

 

germany3 24-7-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις