Logo

Θύμα απαγωγής η πεθερά του αφεντικού της Formula 1 Μπέρνι Έκλεστοουν [φωτο]



 
 

Schunck 26-7-2016Η πεθερά του αφεντικού της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν, απήχθη στη Βραζιλία και οι απαγωγείς απαιτούν λύτρα ύψους £28 εκ. (33 εκ. ευρώ) για να την απελευθερώσουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η 67χρονη Aparecida Schunck, μητέρα της συζύγου του Έκλεστοουν, Fabiana Flosi, απήχθη στο Σάο Πάολο το βράδυ...

της Παρασκευής, όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Veja και Globo.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Ο 85χρονος Έκλεστοουν είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον χώρο του αθλητισμού, περιουσία περίπου $3,1 δισ.

Παντρεύτηκε την 38χρονη Flosi το 2012, τρία χρόνια μετά τη συνάντησή τους στο γκραν πρι της Βραζιλίας. Χώρισε την προηγούμενη σύζυγό του επί 25 χρόνια, Σλάβιτσα Ράντιτς, πρώην μοντέλο από την Κροατία, για να είναι μαζί της και ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι απαγωγείς απαίτησαν τα λύτρα - ρεκόρ για τη Βραζιλία, ζητώντας το ποσό να καταβληθεί σελίρες στερλίνες, χωρισμένο σε τέσσερις σάκους μετρητών.

Οι απαγωγές ήταν κοινές στη Βραζιλία πριν από μια δεκαετία, με το Σάο Πάολο να "μετρά" μια απαγωγή κάθε 27 ώρες, το 2002, αλλά ο αριθμός τους υποχώρησε όταν η αστυνομία σχημάτισε ειδικό τμήμα για την αντιμετώπισή τους.

Η χώρα, που αναμένεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, βιώνει τη χειρότερη οικονομική κρίση εδώ και δεκαετίες.

Ο Έκλεστοουν δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Schunck1 26-7-2016

Schunck2 26-7-2016

ecclestone fosi 26-7-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2016 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις