Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Γιωργος Καρκας"



 

Ο ηθοποιός, Γιώργος Καρκάς, που κατηγορείται για αδικήματα σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση ταξιτζή, παραμένει προφυλακισμένος, καθώς η αίτησή του, με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, απορρίφθηκε με διάταξη της τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. 





 

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος παραπέμφθηκε στο εδώλιο για βιασμό  και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, πράξεις που φέρονται να τέλεσε πριν ένα χρόνο. 


 

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ως προς την πολύκροτη υπόθεση βιασμού ταξιτζή από τον προφυλακισμένο ηθοποιό Γιώργο Καρκά, καθώς πραγματογνωμοσύνη που διενήργησε η πλευρά του κατηγορούμενου, δείχνει πως δεν υπήρξε επαφή με το θύμα.


 

Στην ...αντεπίθεση πέρασε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή, ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του θύματος του κατηγορώντας τον για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες.


 

Η διάταξη της 18ης τακτικής ανακρίτριας απέρριψε την αίτηση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης που του επιβλήθηκε για αδικήματα σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 24χρονου ταξιτζή. 


 

Ολική ανατροπή στην υπόθεση του κρατούμενου ηθοποιού Γιώργου Κάρκα, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του ταξιτζή φέρνουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.