Logo

Υπόθεση παιδεραστίας στη Μάνη: Ελεύθερος ο παππούς της 12χρονης



 
 

Ελεύθερος αφέθηκε με περιοριστικούς όρους ο παππούς της 12χρονης που κατηγορείται ότι συμμετείχε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της εγγονής του.

Ο παππούς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, μαζί με το σύντροφο της μητέρας της, ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Γυθείου που διήρκησε δύο ώρες, ο κατηγορούμενος παππούς αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες.

Εισαγγελέας και Ανακρίτρια αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του ιερέα ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για  πράξεις ασέλγειας σε βάρος της 12χρονης, ζήτησε από την ανακρίτρια να κληθούν ως νέοι μάρτυρες ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης και ο αδερφός της 12χρονης.

Η υπόθεση παιδεραστίας αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο όταν προφυλακίστηκε ο 57χρονος ιερέας, καθώς κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κορίτσι από την τρυφερή ηλικία των εννέα, μέχρι και λίγο καιρό πριν τη σύλληψή του.

Μάλιστα, ανατριχιαστικές αναφορές για τη δράση του κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε.

Το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς ακόμα και η ίδια η μητέρα δεν πίστευε την κόρη της!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά