Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "χηρα της Κοιλαδας"


 

Η πολύκροτη δίκη της δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου από τη σύζυγό του έξω από το σπίτι οικογενειακού τους φίλου, συνεχίζεται στις 10 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου, με την απολογία της συζυγοκτόνου.


 

Αρνείται τις σε βάρος της κατηγορίες παρά την πρωτόδικη καταδίκη της για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου συζύγου της το Δεκέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι οικογενειακού τους φίλου στην Κοιλάδα Αργολίδας.



 

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείου Ναυπλίου η δίκη της 42χρονης «χήρας της Κοιλάδας» που κατηγορείται ότι σκότωσε πυροβολώντας δύο φορές τον 42χρονο καπετάνιο σύζυγο της Θανάση Λάμπρου.


 

Ανατροπή φέρεται να έχει η υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας. Οι συνήγοροι της χήρας, Αλέξης Στεφανάκης και Δημήτρης Γκαβέλας, ερευνώντας εξονυχιστικά τη δικογραφία και τα ευρήματα, καταλήγουν σε ένα διαφορετικό συμπέρασμα- σενάριο για τον θάνατο του Θανάση Λάμπρου.


lamprou 8-8-2015
 

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται στοιχεία από τη δικογραφία καθώς και νέες αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου για την οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα η 38χρονη σύζυγός του, Δήμητρα Λάμπρου - Βούλγαρη. «Ένας αστυνομικός με οδήγησε σε ένα...


lamprou-kapetanios
 

Η χήρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου και μητέρα της 10χρονης κόρης τους ομολόγησε σήμερα τα ξημερώματα, ότι εκείνη δολοφόνησε τον σύζυγό της, ύστερα από ανάκριση που διήρκεσε τουλάχιστον 16 ώρες. Η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη ρίχνει «φως» στο θρίλερ...