Logo

Κέρκυρα: Απεγκλωβίστηκε ο "δράκος του Κάβου" από χαράδρα της Λευκίμμης [φωτο]



 
 

Βρέθηκε μετά από ανθρωποκυνηγητό δύο εβδομάδων ο 47χρονος "δράκος του Κάβου" ο οποίος φέρεται ότι βίασε 34χρονη Αλβανίδα στην Κέρκυρα.

Η γυναίκα η οποία φέρεται να είχε απαχθεί και πέσει θύμα βιασμού, είχε κατονομάσει τον 47χρονο ως δράστη της σε βάρος της απαγωγής.

Η 34χρονη είχε βρεθεί από αστυνομικούς μέσα σε μια καλύβα στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης.
Η καταγγέλλουσα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε εμφανή ίχνη βιασμού στα γεννητικά όργανα και στο σώμα της. 

Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος είχε απασχολήσει εδώ και χρόνια τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Είχε καταδικαστεί σε 53 χρονια κάθειρξης το 2012, για έξι βιασμούς νεαρών τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα.

Ο 47χρονος πρώην κατάδικος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, μίλησε στην  εκπομπή «Μαζί σου», του ΣΚΑΪ και υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του.

Μετά από αναζητήσεις ο 47χρονος που αποκαλούνταν «δράκος του Κάβου», εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου από έναν περαστικό στην περιοχή Αη Γόρδη Παλιοχωρίου στην Λευκίμμη. Ο κάτοικος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί για τη σύλληψη του 47χρονου που ήταν οπλισμένος με καραμπίνα.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει, έπεσε μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων όπου εντοπίστηκε από τα σκυλιά Κ9 της αστυνομίας.

Ο τραυματίας ανασύρθηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με φορείο, καθώς είναι χτυπημένος.

Δείτε φωτογραφία κατά τη μεταφορά του από την χαράδρα

«Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στο λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμιση ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής Πυροσβεστικής νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός.

Ο φερόμενος δράστης κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού και της συλλήψεώς του είχε πλήρως τις αισθήσεις του, ενώ φέρεται να χτύπησε σοβαρά στα άκρα και τη μέση του.

Στην περιοχή που κρυβόταν βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα με τον ήλιο, ώστε να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις