Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Γκαλιζια"


 

Τρεις υπόπτους, οι οποίοι φέρονται να σχεδίασαν και να εκτέλεσαν τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία πριν από 13 μήνες, ταυτοποίησαν οι αρχές της χώρας.


 

Στη σκιά του σκανδάλου παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων στην Ελλάδα και ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο Πάβολ Σαλάι επικεφαλής των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι εδώ και χρόνια παρακολουθούν στενά την ευρύτερη κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα, μιλά ανοικτά στην DW για ...


 

"Συμβόλαιο θανάτου" ύψους 150.000 ευρώ για την Μαλτέζα δημοσιογράφο Ντάφνε Καρουάνα Γκαλίζια που ερευνούσε τις σχέσεις επιχειρηματία με κυβερνητικά στελέχη της Μάλτας, αποκάλυψε σήμερα το πρακτορείο Reuters.


 

Στη σύλληψη γνωστού επιχειρηματία στη Μάλτα προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία της δημοσιογράφου των Panama Papers Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία.


 

Η Βικτόρια Μαρίνοβα, 30χρονη δημοσιογράφος του βουλγαρικού τηλεοπτικού δικτύου TVN βιάσθηκε και δολοφονήθηκε το Σάββατο στην πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.