Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Τοπαλουδη"


 

Να απορριφθεί η αίτηση αναίρεσης των δύο καταδικασθέντων για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, πρότεινε στο ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας Έδρας, Ελένη Κονταξή.


 

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας καταδίκασε σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη τον Μανώλη Κούκουρα και τον αλβανικής καταγωγής Αλέξανδρο Λούτσι για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, στις 28 Νοεμβρίου 2018.



 

Να κηρυχθούν ένοχοι και οι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε από το Μεικτό ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η εισαγγελέας της έδρας.



 

Αλληλοκατηγορίες αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.


 

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο διέκοψε τη Δευτέρα το πρωί για τέταρτη φορά την ακροαματική διαδικασία για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Η δίκη διεκόπη για τις 6 Απριλίου 2022 καθώς ένα μέλος της σύνθεσης νοσεί με κορονοϊό.


 

Με την παρουσία και των δύο κατηγορουμένων στο δικαστήριο αλλά με την απουσία των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, συνεχίστηκε η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.


 

Για τις 21 Μαρτίου 2022 διέκοψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τη δίκη για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, αφού διόρισε δύο νέους δικηγόρους για να υπερασπιστούν τον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο.


 

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη των  δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο.