Logo

Πώς να αποκτήσετε πλούσιες βλεφαρίδες σαν κι αυτές της Anne Hathaway



 
 

annehathaway_30-10-2010Η Julie Harris, διάσημη make up artist των διασήμων του Χόλυγουντ, μας λέει βήμα προς βήμα πώς μπορούμε να αποκτήσουμε κι εμείς πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες σαν της Anne Hathaway.

Το πρώτο βήμα είναι να απλώσουμε ενυδατική λοσιόν στο πρόσωπό μας και να την αφήσουμε να στεγνώσει καλά πριν αρχίσουμε το μακιγιάζ των ματιών μας. Στη συνέχεια, περνάμε μία ανοιχτόχρωμη πούδρα πάνω απ’ το κονσίλερ που έχουμε ήδη απλώσει κάτω από τα μάτια μας.

Τοποθετούμε το ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες με προσοχή, όσο πιο κοντά γίνεται στις ρίζες των βλεφαρίδων μας. Το κλείνουμε μαλακά και πιέζουμε ελαφρά για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, το τοποθετούμε πάλι πάνω στις βλεφαρίδες (πιο πάνω αυτή τη φορά) και πιέζουμε ελαφρά και πάλι. Τέλος, επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μία-δύο φορές ακόμα στα ίδια σημεία.

Παίρνουμε μία κρεμώδη μάσκαρα και κρατάμε το πινελάκι στη βάση των βλεφαρίδων μας. Κρατάμε το πινελάκι σταθερό κουνώντας ελαφρά το κεφάλι μας δεξιά κι αριστερά και μετά απλώνουμε τη μάσκαρα κανονικά, από τη βάση των βλεφαρίδων έως και την άκρη τους. Περνάμε δύο με τρείς στρώσεις μάσκαρα σε κάθε μάτι, αφού πρώτα έχουμε αφήσει την κάθε στρώση να στεγνώσει περίπου 2 λεπτά. Καλό είναι, μετά από κάθε στρώση που βάζουμε, να χτενίζουμε το πάνω μέρος των βλεφαρίδων μας με το ειδικό βουρτσάκι, έτσι ώστε να φαίνονται πιο πυκνές.

Τέλος, αν θέλουμε οι βλεφαρίδες μας να έχουν ακόμα περισσότερο όγκο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-10-2010 από directNEWS


Τελευταία Ευ ζην