Logo

Τα καλύτερα χρώματα eyeliner για καστανά μάτια



 
 

eyeliner_colors_28-11-2010Τα eyeliner βγαίνουν σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και σε ακόμη περισσότερα. Τα χρώματα που διαλέγουμε, θα πρέπει να εξαρτώνται από το προσωπικό μας στυλ και το φυσικό χρώμα των ματιών μας, καθώς η επιλογή του σωστού χρώματος eyeliner μπορεί να αναδείξει το φυσικό τους χρώμα και να τους δώσει ένα πιο “ζωντανό” αποτέλεσμα.

Φυσικό

Αν θέλουμε να τονίσουμε τα προτερήματα των καστανών ματιών μας, πρέπει να επιλέξουμε ένα ανοιχτόχρωμο eyeliner και να φροντίσουμε το χρώμα που θα διαλέξουμε να είναι πολύ κοντά σε αυτό των ματιών μας. Οι καφέ, οι σαμπανιζέ και οι ροδακινί αποχρώσεις είναι οι καλύτερες επιλογές για την περίπτωση αυτή.

Φροντίζουμε επίσης, η σκιά που θα βάλουμε να ταιριάζει με το eyeliner, καθώς και η γραμμή που θα κάνουμε να είναι κοντά στα βλέφαρα και απαλή. Με αυτόν τον τρόπο, τα μάτια μας θα φαίνονται μεγαλύτερα και θα τονιστεί το φυσικό τους χρώμα. Όταν έχουμε καστανά μάτια, το μαύρο eyeliner είναι απαγορευτικό, καθώς το μαύρο υπερισχύει του καστανού χρώματος κι έτσι τα μάτια μας θα φαίνονται μουντά και άτονα. Ένα γκρι-μολυβί eyeliner ωστόσο, είναι μία πολύ καλή εναλλακτική του μαύρου. 

 

Δραματικό

Για ένα πιο δραματικό, έντονο αποτέλεσμα, διαλέγουμε eyeliner σε σκούρες αποχρώσεις και απλώνουμε μια πιο παχιά στρώση. Ιδανικές είναι οι σκούρες γκρι και καφέ αποχρώσεις. Για το υπόλοιπο make-up του προσώπου μας, διαλέγουμε ουδέτερα χρώματα, αλλιώς το έντονο αποτέλεσμα που δημιουργήσαμε στα μάτια μας θα χαθεί.

Μεταλλικό-Φουτουριστικό

Αν θέλουμε  να ενισχύσουμε το βλέμμα μας και να αποκτήσουμε ένα πιο φουτουριστικό στυλ, χρησιμοποιούμε eyeliner σε μεταλλικές αποχρώσεις. Στα καστανά μάτια -ως προς τα μεταλλικά χρώματα- ταιριάζουν οι χρυσές και οι μπρονζέ αποχρώσεις. Οι αποχρώσεις αυτές, τονίζουν την φυσική ομορφιά των καστανών ματιών και τα βοηθάνε να ξεχωρίσουν και να φαίνονται μεγαλύτερα απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Λαμπερό

Αν απλώσουμε eyeliner σε ανοιχτόχρωμες ροδακινί και ροζ αποχρώσεις στις γωνίες των ματιών μας, θα επιτύχουμε ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ το καστανό των ματιών μας θα γίνει κι αυτό πιο φωτεινό. Αν μάλιστα, το ταιριάξουμε με μία ανοιχτόχρωμη, glitter σκιά, θα έχουμε ένα πολύ λαμπερό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2010 από directNEWS.gr


Τελευταία Ευ ζην