Logo

Αυτός είναι ο Αιγύπτιος που παρενόχλησε κοπέλα στο Πέραμα [φωτο]



 
 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 25χρονου Αιγύπτιου που είχε παρενοχλήσει 12χρονη μαθήτρια στο Πέραμα.

Πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD που γεννήθηκε στην Αίγυπτο, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 4 Ιανουαρίου στο Πέραμα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο δράστης είχε ακολουθήσει τη μαθήτρια όταν κατέβηκε από το λεωφορείο επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι της. Ο 25χρονος προσπάθησε να την αγγίξει, αλλά η 12χρονη μαθήτρια που ασχολείται με το κουνγκ φου, τον απώθησε με μια κλωτσιά και δύο γροθιές, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς.

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, σε μια προσπάθεια να διερευνηθούν και άλλες πράξεις στις οποίες έχει προχωρήσει.

Δείτε φωτογραφίες του κατηγορούμενου Αιγύπτιου

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση.

Παρακαλούνται οι πολίτες που γνωρίζουν κάτι για τον Αιγύπτιο κατηγορούμενο, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4411008 του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά