Logo

Δικογραφία σε βάρος 7 κατοίκων της Λέσβου για επίθεση σε εθελοντές ΜΚΟ [βίντεο]



 
 

Δικογραφία σε βάρος επτά κατοίκων της Λέσβου σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης για επίθεση σε βάρος εθελοντών της οργάνωσης One Happy Family την περασμένη εβδομάδα.

Περίπου 20 άγνωστα άτομα είχαν στήσει καρτέρι σε μέλη ΜΚΟ στη Μυτιλήνη. Όταν οι δύο εθελοντές της οργάνωσης μπήκαν σε αυτοκίνητο, τους έκλεισαν το δρόμο.

Άρχισαν να τους βρίζουν και να προκαλούν ζημιές στο όχημα.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν επτά από τους δράστες και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία που εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της εξύβρισης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος δυο εθελοντών της οργάνωσης One Happy Family.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά την επίθεση σε βάρος των εθελοντών, τυλίχτηκαν στις φλόγες δομές της One Happy Family το περασμένο Σάββατο.

Πρόκειται για τους νεαρούς οι οποίοι - μαζί με άλλους που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί - το μεσημέρι της 27ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών και στη συνέχεια στην οδό Βουρνάζων της Μυτιλήνης επιτέθηκαν σε δυο ξένους, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που ανήκαν στην οργάνωση One Happy Family. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας βιαιοπράγησαν, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο, ενώ εξύβρισαν και χτύπησαν τους δυο επιβαίνοντες.

Συμπτωματικά τις ίδιες ημέρες είχαν αφιχθεί στη Λέσβο Γερμανοί και Αυστριακοί, μέλη φιλοναζιστικής οργάνωσης.

Δείτε βίντεο από την επίθεση στους εθελοντές της ΜΚΟ

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά