Logo

Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες της αιματηρής επίθεσης - Κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας [βίντεο+φωτο]



 
 

Συνελήφθη ένας από τους δράστες που τα ξημερώματα του Σαββάτου πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο Γκάζι τρία άτομα.

Πρόκειται για έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής ο οποίος ήταν συνοδηγός στο όχημα του δράστη και είναι σεσημασμένος για διακίνηση μεταναστών και εμπορεία ναρκωτικών .

Όπως είπε ο συλληφθείς στους αστυνομικού πήρε μέρος στη φιλονικία με τους άνδρες από την Κρήτη που προηγήθηκε αλλά δεν πυροβόλησε εκείνος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ανθρακί τζιπ των δραστών στα βόρεια προάστια της Αττικής και το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ποιος είναι ο πιστολέρο

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν φωτογραφία και τα στοιχεία του ομοεθνή τους που φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε τους τρεις Κρητικούς.

Πρόκειται για τον 37χρονο Ν.Ι ο οποίος καταζητείται από την Ελληνική Αστυνομία. Ο 37χρονος έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει στη χώρα, ενώ το 2012 ήταν μεταξύ των κύριων υπόπτων για μία ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Ο 33χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον της 29ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί. Ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι τότε κρατείται.

Η ανακρίτρια εξέδωσε επίσης και ένταλμα σύλληψης για τον δράστη των πυροβολισμών ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και καταζητείται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.   

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά