Logo

Ληστές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης



 
 

peripoliko2 5-4-2007Ένα κινητό και μερικά ψιλά φαίνεται πως ήταν το κίνητρο των δραστών της άγριας δολοφονίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς η Ασφάλεια κατατείνει στην εκδοχή ότι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι επί της οδού Μακεδονομάχων, όπου βρέθηκε νεκρός ένας 52χρονος. (διαβάστε σχετικά εδώ). Στο σπίτι διέμενε μία...

οικογένεια πασχόντων από ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα. Η μόνη υγιής νοητικά στην οικογένεια ήταν η μητέρα που φρόντιζε τον πατέρα και τα δύο παιδιά τους με νοητική υστέρηση, μέχρι που πέρυσι πέθανε. Έκτοτε ο πατέρας και τα δύο παιδιά τους έμειναν μόνοι τους λαμβάνοντας φροντίδα μόνο από τους γείτονες. Οι τελευταίοι πήγαιναν στο σπίτι όποτε το επιθυμούσαν για να βοηθήσουν την οικογένεια. μπαίνοντας από την πόρρτα που δεν ασφάιζε καλά, κάτι που φαίνεται πως γνώριζαν αι οι ληστές. 

Οι αστυομικοί με την βοήθεια ψυχολόγου και ειδικών  κατάφεραν να συνθέσουν μία κατάθεση από τον 77χρονο πατέρα και την 48χρονη κόρη του, για το τι συνέβη στον ίδιο και τον 52χρονο γιο του, ενώ πλέον οι άντρες της Ασφάλειας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν αυτά που κατέγραψαν με τυχόν ίχνη και αποτυπώματα των δραστών.

Όπως κατέθεσε ο 77χρονος πατέρας, η  επίθεση των τριών αγνώστων δραστών έγινε τις βραδυνές ώρες και επειδή όπως είπε είχε πιει τσίπουρο, είχε ζαλιστεί και δεν κατάλαβε τίποτα, μέχρι που οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, ξυλοκόπησαν άγρια εκείνον και τον 52χρονο γιο του, τον οποίο σώριασαν αιμόφυρτο στο πάτωμα και όλα αυτά για μερικά ψιλά και ένα κινητό τηλέφωνο...

Γύρω στις 07:00 το πρωί της Τρίτης,  ο 77χρονος συνήλθε, σηκώθηκε όντας και εκείνος βαριά χτυπημένος στο πρόσωπο και αντίκρισε νεκρό τον 52χρονο γιο του μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο ηλικιωμένος αμέσως βγήκε στον δρόμο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους περαστικούς και τους γείτονες, οι οποίοι με την σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία.

Ασθενοφόρο που μετέβη στο σημείο μετέφερε τον ηλικιωμένο σε Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό στο πάτωμα και ξυλοκοπημένο μέχρι θανάτου τον 52χρονο γιο της οικογένειας, ο οποίος έφερε εκτεταμένα τραύματα από ξυλοδαρμό στο πρόσωπο...

Η 48χρονη κόρη της οικογένειας, που επίσης πάσχει από ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα, δεν αντιλήφθηκε καθαρά τι συνέβη.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να πραγματοποιήσει την Τετάρτη την νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο όργανο κλπ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά