Logo

Μία σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα



 
 

Ένα 42χρονος συνελήφθη για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν την Δευτέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Σε βἀρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απρόκλητης σωματικής βλάβης, φθορές και παράβαση του νόμου περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 Ένα ακόμη άτομο που προσήχθη αρχικά για συμμετοχή στα ίδια επεισόδια αφέθηκε -μετά την εξέτασή του- αφέθηκε ελεύθερο.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν ένας ελαφρά τραυματίας αστυνομικός και φθορές στις βιτρίνες δύο κεντρικών καταστημάτων. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν το μπλοκ των αντιεξουσιαστών, που συμμετείχε στην αντιφασιστική πορεία, επιχείρησε  να διασπάσει ον αστυνομικό κλοιό, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Ελ. Βενιζέλου. 

Οι διαδηλωτές πέταξαν διάφορα αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών. 

Ελεύθεροι επτά προσαχθέντες για τα επεισόδια στη Δραπετσώνα

Στο μεταξύ, η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Δραπετσώνα, μετά την πορεία για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι προσαχθέντες στη συνέχεια  αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν πέντε άτομα, δύο πολίτες και τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά