Logo

Με την ομολογία των δραστών εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 65χρονου στο Μενίδι



 
 

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 65χρονου Έλληνα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 21-8-2018, εντός της οικίας του στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός.

Από την συνδυαστική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και τα εργαστηριακά ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξακριβώθηκε ότι δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 23 και 31 ετών.

Οι δράστες αναζητήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και ύστερα από επισταμένες έρευνες, ο 23χρονος εντοπίσθηκε απογευματινές ώρες της 3-9-2018 στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην Αθήνα και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Για τον 31χρονο διακριβώθηκε ότι είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη, για τη διάπραξη ληστείας, και σε βάρος του έχει εκδοθεί Ένταλμα Προσωρινής Κράτησης και παραγγελία για φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης.

Οι δράστες απολογούμενοι ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην ανθρωποκτονία και ανέφεραν ως κίνητρο της πράξης τους την ληστεία.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2018 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά