Η νεαρή αλλοδαπή γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στη Ζεφύρι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις βιάστηκε στη συνέχεια από άγνωστους δράστες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η νεαρή δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις έτσι δεν αποκλείεται η κωματώδης κατάσταση στην οποία βρέθηκε να οφείλεται πιθανότατα στη χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, φως στην υπόθεση αυτή αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη.
Οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα εκτιμούν ότι την γυναίκα την μετέφεραν από άλλο σημείο, στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-9-2018 από directNEWS.gr