Logo

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Άλλες τρεις ληστείες είχαν διαπράξει οι δράστες της δολοφονίας του Νίκου Μουστάκα



 
 

"Βαρύτερο" γίνεται το κατηγορητήριο για τους δύο Πακιστανούς και τον Ιρακινό που είναι προφυλακισμένοι  για τη δολοφονία του 25χρονου φοιτητή Νικου Μουστάκα στα πλαίσια ληστείας στον λόφο του Φιλοπάππου, μετά τα νέα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις αλλοδαποί είχαν διαπράξει ακόμα τρεις ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης. 

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής: "Σε συνέχεια της από 24-8-2018 Παρουσίασης που αφορά στην σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών, κατηγορούμενων για την ανθρωποκτονία του 25χρονου ημεδαπού στο Λόφο του Φιλοπάππου καθώς και για ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης, από την συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι οι δράστες διέπραξαν επιπλέον τρείς (3) ληστείες.

Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων".

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στις 24 Αυγούστου οι τρεις δράστες είχαν  ταυτοποιηθεί για ακόμη δέκα ληστείες,

Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις αλλοδαποί ήταν σεσημασμένοι για διαφορετικούς λόγους από τις αρχές και αυτό συνέβαλε καθοριστικά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στου Φιλοπάππου  και τη σύλληψη τους.

Οι τρεις κατηγορούμενοι  αν και ομολόγησαν τη ληστεία σε βάρος του Νίκου Μουστάκα και της φίλης του, ωστόσο υποστήριξαν ότι  δεν τον έσπρωξαν στο κενό,  ισχυριζόμενοι ότι ο νεαρός έπεσε μόνος του.

Τα αδικήματα για τα οποία απολογήθηκαν στο ανακριτή αφορούσαν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή της σύστασης συμμορίας και της παράνομης οπλοφορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά