Logo

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο δεύτερος άνδρας που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου



 
 

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας  άνδρας που φέρεται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.

Πρόκειται για έναν 55χρονο ιδιοκτήτη γειτονικού καταστήματος του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος το οποίο φέρεται ότι αποπειράθηκε να κλέψει ο Ζάκ Κωστόπουλος.

Τα στοιχεία του 55χρονου προέκυψαν στα πλαίσια της προανάκρισης που διεξάγεται για τα αίτια θανάτου του 33χρονου και συγκεκριμένα από βίντεο στα οποία φαίνεται ένας άνδρας να κλωτσά, μαζί με τον 73χρονο κοσμηματοπώλη, τον Ζακ Κωστόπουλο.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ο 55χρονος αρχικά ταυτοποιήθηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και στη συνέχεια ο ανακριτής ,που χειρίζεται την υπόθεση, εξέδωσε ένταλμα σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη. Μάλιστα, αύριο Τρίτη ο 55χρονος συλληφθείς αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του ανακριτή.  

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο 55χρονος  κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς φέρεται να  ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται, ότι οι αστυνομικές αρχές  έχουν ήδη συλλάβει τον 73χρονο κοσμηματοπώλη, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ οι ιατροδικαστές δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν το αίτιο θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου και αναμένουν τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά