Logo

Συνελήφθη ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια [βίντεο+φωτο]



 
 

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του  34χρονου αστυνομικού, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης ξυλοκοπήθηκε από ομάδα Πακιστανών και κρατήθηκε όμηρος σε διαμέρισμα όπου αυτοί διέμεναν στη Νίκαια. 

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζεται.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής,  κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα σχολίασε την υπόθεση λέγοντας: «Αν λέει αλήθεια, μπράβο του! Πρέπει να τον βραβεύσουμε, να τον εκπροσωπούμε όλοι. Αν όμως αυτά που λένε οι Πακιστανοί – που κι αυτοί δεν είναι μπουμπούκια- ισχύουν, τότε αυτός δεν είναι συνάδελφός μου. Εγώ δεν είμαι απατεώνας, είμαι αστυνομικός».

Όπως είπε ο κ.Καλλιακμάνης, στην ίδια περιοχή στην οποία διαδραματίστηκαν τα χθεσινά γεγονότα, έχουν καταγραφεί επτά ανάλογα περιστατικά, δηλαδή άνθρωποι που παρίσταναν τους αστυνομικούς να έχουν τελέσει εγκλήματα κατά μεταναστών.

Όπως αναφέρει το ant1news.gr,  ο αστυνομικός, που  φέρει  κάταγμα στη γνάθο, σπασμένη μύτη και δόντια, ενώ στο νοσοκομείο του έκαναν 30 ράμματα στο κεφάλι, έχει υποβάλει μήνυση κατά των Πακιστανών. Σε ανάλογη κίνηση έχουν προβεί και οι Πακιστανοί. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά