Logo

Βούλα: Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή της εκτέλεσης



 
 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ-καρέ το υλικό που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας από το σημείο της δολοφονίας του 46χρονου, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα έξω από το σπίτι του, στη Βούλα.

Από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι δύο κάμερες που είναι στραμμένες προς το σημείο που δολοφονήθηκε ο 46χρονος στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας, τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του, ήταν σε λειτουργία.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, οι κάμερες έχουν καταγράψει τους δράστες. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι κάμερες υπάρχουν και στην ευρύτερη περιοχή, όπου διέμενε ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας.

Ως προς το πού στρέφονται οι έρευνες, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως προς το παρόν ερευνώνται το ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και οι επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα οι τελευταίες.

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο το μοιραίο βράδυ να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Σημειώνεται, ότι την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά