Logo

Εικόνες από το παράνομο παρασκευαστήριο του κυκλώματος των αναβολικών στην Κρήτη [βίντεο]



 
 

Ενώ τέσσερα από τα μέλη του κυκλώματος που διακινούσε αναβολικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό βρίσκονται ήδη στη φυλακή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το παράνομο  εργαστήριο στην Κρήτη όπου παρασκευάζονταν και αποθηκεύονταν οι επικίνδυνες ουσίες.

Συγκεκριμένα, το παράνομο εργαστήρι της «φάμπρικας» των αναβολικών λειτουργούσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο «χημικός» της οργάνωσης - είναι ένας από τους τέσσερις που προφυλακίστηκαν -  παρασκεύαζε τις αναβολικές ουσίες, αλλά και φάρμακα για να αντιμετωπίζουν οι αθλητές τις παρενέργειες των παράνομων σκευασμάτων.

Ο 28χρονος κατηγορούμενος, αναφέρει το ert.gr επικαλούμενο διαπιστώσεις της αστυνομικής έρευνας, προμηθεύονταν τις πρώτες ύλες από την Κίνα και την Πολωνία. Μόλις οι συνεργοί του στα Ιωάννινα και στο Ηράκλειο της Κρήτης παραλάμβαναν τα ταχυδρομικά δέματα τα έστελναν στα χέρια του, προκειμένου αυτός να παρασκευάσει τις  απαγορευμένες αναβολικές ουσίες.

Ακολούθως, άλλα μέλη του  κυκλώματος σε Χανιά και Αττική πλάσαραν τα αναβολικά σε αθλητές και μάλιστα σε γνωστά ονόματα του bodybuilding με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες, μεταξύ των οποίων και  δύο αθλήτριες που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ρώμη τον περασμένο μήνα.

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ  με εικόνες από το παράνομο παρασκευαστήριο των αναβολικών: 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά