Logo

Κύκλωμα μεταφοράς κοκαΐνης: Προφυλακίστηκε ο Λεούσης



 
 

Την οδό της φυλακής έδειξε τη Δευτέρα η 3η ειδική ανακρίτρια στον Αποστόλη Λεούση και στους δύο συγκατηγορουμένους του, οι οποίοι απολογήθηκαν για αδικήματα σχετικά με συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης  κοκαΐνης που εξάρθρωσε η αστυνομία.

Ο 42χρονος Αποστόλης Λεούσης, γιος της αστρολόγου Βιργινίας Λεούση, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας, σύμφωνα με πληροφορίες,  κατά την απολογία του επανέλαβε ενώπιον της ανακρίτριας τα όσα είχε ισχυριστεί κατά την προανάκριση. Δηλαδή ότι  ο ίδιος γνώριζε για μεταφορά κακάο και όχι ναρκωτικών.

Υποστήριξε, συγκεκριμένα, ότι  ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να κλείσει μια εμπορική συμφωνία για τη μεταφορά κακάο, προσκομίζοντας και αποδεικτικά στοιχεία για το ταξίδι του αυτό, στη διάρκεια του οποίου, όπως είπε, επισκέφτηκε διάφορες εταιρείες για να κλείσει τη συμφωνία για το κακάο. 

Ο 63χρονος, Βασίλης Σπυριδωνάκος, ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων φέρεται να ζήτησε την άρση του τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ φέρεται να παραδέχτηκε τη γνωριμία του με τον γιο της αστρολόγου όταν του πούλησε δύο αυτοκίνητα.

Οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων φαίνεται πως δεν έπεισαν την ανακρίτρια, η οποία, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, τους έκρινε προφυλακιστέους. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά