Logo

Αστυνομία: Εκκληση για μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο και εγκατάλειψη στην Χαλκιδική



 
 

Έκκληση απευθύνει η Αστυνομία σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε και μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε ζευγάρι Βρετανών τουριστών στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Κρυοπηγής - Καλλιθέας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Το ζευγάρι των Βρετανών επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα σκούρου χρώματος. Ο οδηγός του δεν σταμάτησε να καλέσει σε βοήθεια, αλλά συνέχισε κανονικά την πορεία του και χάθηκε στο σκοτάδι, αφήνοντας αιμόφυρτα τα θύματά του.

Το αυτοκίνητο με τον άγνωστο οδηγό, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σύμφωνα με μαρτυρίες. Παρέσυρε το ανδρόγυνο και το εγκατέλειψε, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους που είχαν ήδη περάσει στην άλλη πλευρά του δρόμου!

Από την παράσυρση τραυματίστηκε θανάσιμα 57χρονος Άγγλος τουρίστας, ενώ η 58χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Η Αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπαίτιου οχήματος και του οδηγού.

Στο πλαίσιο των ερευνών που είναι σε πλήρη εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όποιον γνωρίζει να επικοινωνήσει με το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, που διενεργεί την προανάκριση στο τηλέφωνο 23730-21100.

Η Αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ καλεί και μάρτυρες που τυχόν είδαν το όχημα και την πορεία του να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά