Logo

Βίντεο με το αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε 55χρονο στην Χαλκιδική [βίντεο]



 
 

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας το μαύρο αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε το ζευγάρι τουριστών σκοτώνοντας έναν 55χρονο Άγγλο τουρίστα και τραυματίζοντας τη σύζυγο του, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (01/09) έξω από ξενοδοχείο στην περιοχή της Καλλιθέας. Τα δύο παιδιά της οικογένειας κατάφεραν να περάσουν το δρόμο, όμως οι γονείς τους χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο που σύμφωνα με μαρτυρίες πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η σύγκρουση με το μαύρο όχημα ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το σώμα του άτυχου 55χρονου να εκτοξευθεί περίπου 20 μέτρα, πέφτοντας πάνω σε ένα σταθμευμένο ΙΧ τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Ο υπαίτιος οδηγός του μαύρου οχήματος δεν σταμάτησε για να καλέσει βοήθεια, αλλά εγκατέλειψε τα θύματα του, αναπτύσσοντας ταχύτητα προκειμένου να εξαφανιστεί.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι συγκλονιστικό για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος

 

Εκκληση από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του οδηγού

Τη βοήθεια μαρτύρων για τον εντοπισμό του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα ζητεί η Αστυνομία. Στο πλαίσιο των ερευνών, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε και μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, που διενεργεί την προανάκριση στο τηλέφωνο 23730-21100.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά