Logo

Νέα έφοδος της Αστυνομίας στα Εξάρχεια



 
 

Νέα επιχείρηση στήθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με τη συμμετοχή κλιμακίου της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και με συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε.

Στον πεζόδρομο της πλατείας Εξαρχείων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 53 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ οκτώ άτομα, ανάμεσα στους οποίους 2 Ελληνες και 6 αλλοδαποί, καθώς εξετάζεται η εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά το "πράσινο φως" που δόθηκε από τη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην Αστυνομία για εισβολή ακόμα και στο υπό κατάληψη κτίρο ΒΟΞ στα Εξάρχεια,  στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για τη δράση της αναρχικής οργάνωσης Ρουβίκονας.

Για τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια, μίλησε σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έκανε λόγο για αναγέννηση των Εξαρχείων με την κατάργηση της παραβατικότητας και της ανομίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά