Logo

Έγκλημα στην Ιθάκη: Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο 54χρονος που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου τον εραστή της συζύγου του



 
 

Νέα στοιχεία που δεν αποκλείεται να ανατρέψουν την αρχική εικόνα στην υπόθεση με τον φερόμενο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 40χρονου από τον 54χρονο σύζυγο μιας 42χρονης η οποία ήταν ερωμένη του θύματος αναδεικνύει η υπεράσπιση του κατηγορουμένου.  

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης του 54χρονου, Θάνος Αμπατζής, τόνισε ότι ο  40χρονος Βρετανός έζησε για αρκετές ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από τον απατημένο σύζυγο και μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι κονιάκ δίπλα του και πρόσθεσε  πως περιμένει την ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν το θύμα κατέληξε από τα χτυπήματα του εντολέα του  ή από κάποια άλλη αιτία.

Ο κ. Αμπατζής, ειδικότερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε: «Από ότι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε».

Όπως λένε οι πληροφορίες, ο  54χρονος επιχειρηματίας, που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό και δεν είχε αντιδράσει στο διαφαινόμενο διαζύγιο.

Ο 54χρονος φέρεται να αντέδρασε όταν ο Βρετανός εραστής απείλησε να πάρει στην Αγγλία και την 8χρονη κόρη του ζευγαριού, μαζί με τη 42χρονη Νοτιοαφρικανή.

Ο 54χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 40χρονου Βρετανού δήλωσε: «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες».

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταία Δικαστικά