Logo

Ελεύθεροι οι εφοριακοί και η λογίστρια για τον εκβιασμό του ποδοσφαιριστή [βίντεο]



 
 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δυο εφοριακοί της ΔΟΥ Σερρών και η λογίστρια που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για δωροδοκία τους από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κωνσταντινίδη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ποδοσφαιριστή, οι εφοριακοί τον εκβίαζαν ζητώντας «φακελάκι» 6.000 ευρώ για να διευθετηθεί υποτιθέμενο φορολογικό χρέος, ύψους 46.000 ευρώ, από παλιότερη επαγγελματική του δραστηριότητα. Η σύλληψη τους έγινε μετά την παράδοση προσημειωμένου χρηματικού ποσού στη λογίστρια και αμέσως μετά το μηδενισμό προστίμου από τους δύο εφοριακούς.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας Σερρών με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν.

Στις απολογίες τους οι δύο εφοριακοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες και έκαναν λόγο για σκευωρία.

Από την πλευρά της η λογίστρια που κατηγορείται πως μεσολάβησε ανάμεσα στον επιχειρηματία και τους δύο εφοριακούς, ανέλαβε την ευθύνη, κάνοντας λόγο για άστοχη ενέργεια εκ μέρους της. Όπως είπε σε δηλώσεις ο δικηγόρος της, μετάνιωσε για την εξυπηρέτηση που έκανε. Τα χρήματα που παρέδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην ίδια, ισχυρίστηκε ότι προορίζονταν για την πληρωμή οφειλών του στην Εφορία και όχι για την ίδια.

Ακούστε δηλώσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων σε βίντεο τοπικού καναλιού

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά