Logo

Απολογούνται για τη σκηνοθετημένη ληστεία των 4,2 εκατ. ευρώ



 
 

Απολογούνται σήμερα, Δευτέρα, οι τρεις  συλληφθέντες για τη σκηνοθετημένη ληστεία  των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στα γραφεία εταιρείας σεκιούριτι στην Καβάλα.

Πρώτος απολογήθηκε στον Ανακριτή Καβάλας ο ιθύνων νους της σκηνοθετημένης ληστείας τον Ιανουάριο του 2019, ο τότε διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος εμφανιζόταν ως "θύμα" ομηρίας και ληστείας.

Στην απολογία του ο 44χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. "Είμαι μετανιωμένος για το μεγάλο λάθος που έκανα και ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και από τους συναδέλφους μου" ανέφερε.

Τότε εμφανιζόταν με δάκρυα στα μάτια να περιγράφει πως «αναγκάστηκε» από δύο ένοπλους μασκοφόρους να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να παραδώσει τα λεφτά, καθώς οι δράστες υποτίθεται ότι είχαν απαγάγει την πεντάχρονη κόρη του.

Σήμερα ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την ενοχή του. Περιέγραψε πως σχεδίασε την υπεξαίρεση του ποσού των 4,2 εκατ. ευρώ.

Πάντως, αρνήθηκε ότι γνωρίζει πού βρίσκονται οι 800.000 ευρώ που δεν έχουν εντοπισθεί ακόμη από την έρευνα της αστυνομίας. «Εγώ πάντως, δεν τα ξόδεψα», φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

Υποστήριξε πως σχεδίασε τη ληστεία με τον 64χρονο κουμπάρο του και πως ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 41χρονος γιος του κουμπάρου του, δεν είχε σχέση με την υπεξαίρεση.

"Τα λεφτά θα τα μοιραζόμουν μισά-μισά με τον 64χρονο. Ο γιος του δεν έχει καμία σχέση" είπε στην απολογία του.

Αυτήν την ώρα απολογούνται πατέρας και ο γιος του.

Μετά τη διαδικασία των απολογιών, ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας θα κρίνουν αν θα προφυλακισθούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά