Logo

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον θάνατο του Βούλγαρου φιλάθλου [βίντεο]



 
 

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών την περασμένη Κυριακή, πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΡΗ-ΠΑΟΚ.

Μετά την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, ο 24χρονος κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στην φυλακή, ενώ ο 26χρονος συνεργός του αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους.

Είχε προηγηθεί η πολύωρη απολογία τους στη 2η τακτική ανακρίτρια για  κατηγορίες σχετικές με την επίθεση που δέχθηκε το θύμα από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ το απόγευμα  της περασμένης Κυριακής στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής 

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο συλληφθέντες,  ηλικίας 24 και 26 ετών, ένας εκ των οποίων είναι γιος αστυνομικού,  με βάση την ασκηθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση,  συνολικά 11 αδικήματα, δύο σε βαθμό κακουργήματος και εννέα πλημμελήματα. 

Στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα μετά άγριο ξυλοδαρμό, έπεσε αιμόφυρτο στην άσφαλτο και ένα αυτοκίνητο με οδηγό μία 26χρονη τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε  κακώσεις πυελού κοιλίας που προκλήθηκαν από το αυτοκίνητο το οποίο τον παρέσυρε, ενώ οι υπόλοιπες κακώσεις που εντοπίστηκαν στη σορό του δεν ήταν μοιραίες για τη ζωή του. 

Σημειώνεται ότι η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου έχει αφεφθεί ελεύθερη αφού προηγουμένως ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις.

Η δικογραφία ως προς την οδηγό έχει διαχωριστεί και για αυτήν ο εισαγγελέας έχει παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της τροχαίας για τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης,

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά