Logo

Στον Εισαγγελέα ο 50χρονος που σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη - Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν συγγενείς του θύματος [φωτο]



 
 

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ο 50χρονος που σκότωσε το βράδυ της Τετάρτης τον 80χρονο σπιτονοικοκύρη της πρώην συζύγου του στις Μοίρες.

Ο δράστης που φέρεται να μην θυμάται τι έκανε καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε και τον τραυματισμό της 65χρονης συζύγου του 80 χρονου και μητέρα τριών παιδιών.

Ο άτυχος 80χρονος είχε πάει μαζί με τη γυναίκα του στη γκαρσονιέρα όπου είχαν καυγά ο 50χρονος με την πρώην σύζυγό του.

Από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια του Ηρακλείου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του άτυχου 80χρονου, οι οποίοι εξοργισμένοι επιχείρησαν να του επιτεθούν κατά την προσαγωγή του.


Συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο επιχείρησαν να λιντσάρουν τον φερόμενο δράστη.

“Αυτό που έγινε είναι αδιανόητο. Ο πατέρας μου νεκρός, η μητέρα μου στο ΠΑΓΝΗ τραυματισμένη. Όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός λέει ότι μέθυσε”, δήλωσε  η κόρη του άτυχου 80χρονου.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη τους απέτρεψε και ο δράστης του άγριου εγκλήματος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το cretapost, ο 50χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς δεν θυμάται τι έπραξε.
«Έχει κενά μνήμης» υποστήριξαν οι συνήγοροί του, αναφέροντας πως αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια πρόβλημα αλκοολισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν κατάλαβε τι έκανε. Όπως είπε, αν είχε επίγνωση των πράξεων του. θα είχε αυτοκτονήσει.

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σε τακτικό Ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά