Logo

Η απολογία του ηθοποιού για το βιασμό ταξιτζή



 
 

Αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται για το βιασμό οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018. 

Στην απολογία του ο 30χρονος ηθοποιός αρνήθηκε ότι βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά τον 28χρονο οδηγό ταξί, υποστηρίζοντας πως ...αυτοτραυματίστηκε για να διαπιστωθεί ο βιασμός του από «θλων όργανο» στην ιατροδικαστική εξέταση.

Μάλιστα κατηγόρησε τον παθόντα πως τον κατήγγειλε γιατί είχε εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη σε υπόθεση ναρκωτικών και «υπό τον φόβο ότι μπορεί να μπλέξει εκ νέου εξαιτίας της υπόθεσης του αυτής με τα ναρκωτικά».

Αναφερόμενος στο βράδυ που κάλεσε με εφαρμογή από το κινητό του τον οδηγό ταξί, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τον επέλεξε γιατί βρισκόταν μόλις τρία λεπτά από το σπίτι του.

Όπως είπε, του ζήτησε να τον πάει στην Ομόνοια σε ένα κατάστημα ερωτικών ειδών, σε ένα κατάστημα με ρούχα και σε ταχυφαγείο.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, είχε συζήτηση με τον οδηγό ταξί. Μάλιστα φέρεται να του αποκάλυωε ο παθών πως έχει ερωτικές εμπειρίες και με τα δυο φύλα.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς διέρρευσε στο ταξί η μυρωδιά της ουσίας popper. «Θεωρώ ότι επειδή έκανα απότομες κινήσεις, εκεί πετώντας τα πράγματα ίσως άνοιξε το μπουκαλάκι με το popper. Όταν γύρισα στο μαγαζί συζητήσαμε για τις ερωτικές εμπειρίες μας, χωρίς να υπάρχει κάποια διάθεση ανάμεσα μας βέβαια. Μετά σκέφτηκα μέχρι να μου στείλει ο φίλος μου να βρεθούμε να πάμε να δούμε τι γίνεται στο πάρκο εκείνο κάτω από το Γκάζι, που ήξερα ότι γίνονται υπαίθριες γνωριμίες ομοφυλοφίλων ατόμων» υποστήριξε.

Όπως ανέφερε, στο πάρκο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών όπου πήγαν, βγήκαν από το ταξί για να κάνουν βόλτα. Κάποια στιγμή τον έχασε από το οπτικό του πεδίο. «Άρχισα να τον ψάχνω και μετά από πέντε λεπτά άρχισα να σκέφτομαι μήπως έφυγε μαζί με τα πράγματά μου. Τον πήρα τηλέφωνο από το κινητό μου και δεν το σήκωσε. Με πήρε πίσω και μου είπε ότι είναι στο ταξί. Όταν έφτασα εκείνος κάτι έφτιαχνε στο πορτ μπαγκάζ. Στο μεταξύ είχα δώσει ραντεβού με τον φίλο μου σε 40 λεπτά από τότε στο σταθμό Αττική. Σε εκείνο το σημείο, από την χρήση, την κόπωση και την αφαγία, δεν άντεξα και κοιμήθηκα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ως προς το νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου τον μετέφερε ο οδηγός ταξί, ο κατηγορούμενος ανέφερε στην απολογία του:

«Όταν είδα γιατρό κατάλαβα ότι θα πρέπει να αποκοιμήθηκα στο ταξί. Ντράπηκα. Ήθελα να πω να με κοιτάζουν. Δεν ήθελα να εξεταστώ γιατί στο παρελθόν είχα πέσει σε τοξικό κόμμα και δεν ήθελα να ενημερωθεί η οικογένεια μου. Κάπου εκεί βλέπω στο βάθος τον οδηγό να ουρλιάζει «τι μου κάνατε αλήτες;». Προσπέρασε τους πάντες και ήρθε και με χτύπησε. Ξαφνικά άρχισαν να με τραβάνε. Ο ένας αστυνομικός που έβαζε χειροπέδες και ο άλλος τραβούσε φωτογραφίες την ταυτότητα μου. Με συνέλαβαν χωρίς λόγο, απλώς επειδή κάποιος ούρλιαζε. Το 1,5 γραμμάριο το βρήκαν στο τμήμα» .

Ως προς τους λόγους που ο οδηγός ταξί τον κατηγορεί, ο ηθοποιός υποστήριξε:

«Δεν παραδέχεται ότι ήρθε βόλτα μαζί μου στο πάρκο προκειμένου να αποκρύψει οποιαδήποτε συμπεριφορά δική του που ίσως υποκρύπτει ομόφυλο ερωτισμό. Πως όταν με πήγε στο νοσοκομείο έκανε σαν τρελός να με σώσουν οι γιατροί και μετά ζητούσε ιατροδικαστή; Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει από ανακριτή για υπόθεση ναρκωτικών και φτάνει σε ένα νοσοκομείο με έναν που έχει πάνω του ναρκωτικά και είναι τέζα, φωνάζει γιατί φοβάται ότι μπορεί να πάει φυλακή…».

"Εγώ πιστεύω ότι αυτοτραυματίστηκε για να εξυπηρετήσει το σενάριο της ρίψης ουσιών και υπό τον φόβο ότι μπορεί να μπλέξει εξαιτίας των προηγούμενων υποθέσεων του με τα ναρκωτικά. Γνωρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί. Εξετάστηκε 20 ώρες μετά, δεν θα επωμιστώ εγώ ότι κάνει εκείνος" υποστήριξε.

"Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι είναι άκρως ατιμωτικό, με θίγει, είμαι 443 ημέρες φυλακή. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι δεν είμαι εγώ", ανέφερε αρνούμενος τις σε βάρος του κατηγορίες.

Φραστική επίθεση και ...φτύσιμο από τη μητέρα του οδηγού ταξί

Πριν την απολογία του κατηγορουμένου δημιουργήθηκε ένταση στο δικαστήριο, με τη μητέρα του οδηγού ταξί να λέει: «Αν αυτός ο άνθρωπος βγει έξω η επόμενη μάνα θα κλαίει το παιδί της στο χώμα».

«Μισή ώρα τι κάναμε στο πάρκο αγορίνα μου;» απάντησε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στον οδηγό ταξί.

Τότε η μητέρα του παθόντα επιχείρησε να φτύσει τον κατηγορούμενο.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου είχαν καταθέσει νωρίτερα η Μάνια Παπαδημητριου και ο Σπύρος Μπιμπίλας, περιγράφοντας τον ηθοποιό ως αξιόλογο άτομο που δεν θα έκανε την πράξη που κατηγορείται.

Επίσης κατέθεσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος ανέφερε στην κατάθεσή του: «Η προσφορά σεξ είναι απλή στις μέρες μας. Το να χρειαστεί κάποιος να βιάσει όταν έχει να πάει σε σεξουαλικό πάρτι, είναι αχρείαστο. Τα poppers να ξέρετε ότι είναι απλώς χαλαρωτικά και πωλούνται νόμιμα ως αποσμητικό χώρου».

Ως μάρτυρας εκ μέρους της υπεράσπισης κατέθεσε ως πραγματογνώμονας ιατροδικαστής ο οποίος ανέφερε πως τα σημάδια που βρέθηκαν στον οδηγό ταξί θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί ακόμα και από δυσκοιλιότητα ή ξύσιμο με το νύχι. «Από αυτά τα ευρήματα που βρήκαν οι συνάδελφοι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί βιασμός» είπε.

Εξάλλου, ο γενετιστής Γ. Φιτσιάλος κατέθεσε πως στο ταξί δεν βρέθηκε ίχνος σπέρματος ή αίματος του κατηγορουμένου. Επίσης, δεν βρέθηκε DNA του οδηγού ταξί, στα ερωτικά βοηθήματα, παρά μόνο του ηθοποιού και άλλων ατόμων.

Η απολογία του κατηγορούμενου θα συνεχιστεί στην επόμενη δικάσιμο στις 24 Φεβρουαρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά